Deltagerinformasjon

Merke: Ingen løp i 2023- dugnadsgjengen tar pause… sorry! Vi satser på å komme sterkt tilbake i 2024. Følg med for oppdateringer i januar 2024.

Bergen Fjellkarusell er løp som arrangeres ulike steder i Bergens fjellområder. Nye traseer og nye utfordringer. Du kan delta i ett eller flere løp.

• Løp 1: Hetlebakksåta 333 m.o.h – 21. april
  • Løp 2: Kvitebjørn 480 m.o.h – 3. mai.
  • Løp 3: Livarden 683 m.o.h – 19. mai
  • Løp 4: Dyrdalsrunden 804 m.o.h – 14. juni.
  • Løp 5: Ådnanipa m.o.h – 18. august
  • Løp 6: Blåmanen by night – 11. oktober. MRK: Start kl 19 og 19:30

Løypene går i terreng med varierende underlag, og vil være noe teknisk krevende, selv om vi legger opp til å følge stier og noen skogsveier. Start og mål vil være samme sted og alle løpene er over et fjell. Løypene er merket med vimpler eller merkebånd og det står vakter i løypen hvor arrangøren ser det som nødvendig.

Klasser: Du kan enten delta i konkurranseklasse eller trimklassen. Konkurranseklassen er for deg som liker presset fra andre løpere og trimklassen vil passe for deg som ønsker å delta i ditt eget tempo. Det er felles start i konkurranseklassen, men åpen start i trimklassen innen 20 minutter fra starttid for klassen.

Påmelding: Eq Timing står for påmelding, tidtaking og resultater. KLIKK HER. Ingen påmelding ved start. Startnummer hentes selve løpsdagen før start ved startområde. Deltagere må samtidig skrive under egenerklæring for deltagelse på eget ansvar. MRK: Av praktiske årsaker kan du enten melde deg på alle 6 løpene samlet (kr 800,-) eller ett og ett løp (kr 175,-). Det åpnes for påmelding et løp av gangen.

Startnummer: Utlevering av startnummer ved startområde ved ditt første løp. MRK: Har du valgt «Karusell-påmelding» d.v.s. påmeldt flere løp må du beholde startnummeret for å bruke dette i alle løp.

Premiering: Ingen samlet premieutdeling etter målgang. Topp tre dame og herre i konkurranse klassen for premier sponset fra Salomon og Dynafit. I tillegg blir det trukket ut deltagerpremier på startnummer for alle klasser.

Toalett og garderobe: Det vil ikke være garderobe eller mulighet for dusj/ toalett.

Sikkerhet: Ved alvorlig ulykke/sykdom: RING 113, ved lettere skade: 905 50 411 og sekretariat tlf. 905 81 239. Last ned app: Norsk Luftambulanse 113. Røde Kors er også i beredskap med egen patrulje. Det er ikke utstyrskrav, men kle deg etter forholdene. Krav om sekk med vindtett bukse og jakke er med på hvert løp. Det vil bli opplyst før start om det skal medbringes eller ikke, uansett kle deg etter forholdene. Vi anbefaler også at mobil medbringes.

Egenerklæring: Det er krav til signert egenerklæring for deltagelse. Denne gjelder for alle løp i 2022.

NB! LAST NED SKJEMA FOR EGENERKLÆRING. KLIKK HER – MÅ SKRIVES UT, SIGNERES OG MEDBRINGES FOR UTLEVERING AV STARTNUMMER.